Remiză pentru Pandurii 2 cu FC Gangwon

Primul joc cu o echipă de primă ligă a adus pentru Pandurii 2 şi un rezultat mai puţin bun în amicalele din Turcia. După două victorii cu echipe de acelaşi calibru, care evoluează în liga a treia, jucătorii lui Gabi Zahiu au reuşit totuşi o remiză cu un adversar mai puternic. FC Gangwon, formaţie de prima ligă din Coreea de Sud  a pus probleme formaţiei gorjene dar până la urmă Pandurii 2 au ieşit bine şi din această confruntare. Meciul amical dintre Pandurii 2 şi FC Gangwon s-a disputat cu o zi mai devreme faţă de desfăşurătorul stabilit iniţial la cerea echipei din Coreea. Jocul care ar fi trebuit să se joace abia ieri, a fost programat sâmbătă dimineaţă, de la ora 11:00.

Antrenorul Gabi Zahiu a trimis pe teren în prima repriză pe o formaţie în care a inclus şi o parte intre tinerii din lot: Bănică, Dobroiu, Dăianu, Chibulcutean, Constantin, Pleaşcă, Poiană, Bertea, Fărcăşanu, Golea şi Siminic.

În partea a doua a meciului au mai jucat: Stanciu, Bugiu, Arrieta, Vlăduţi, Dumitru şi Nicoloff, tehnicianul încercând astfel să facă şi un antrenament bun. Gabi Zahiu a precizat după meci că a reuşit totuşi să facă antrenamentul pe care îl avea programat prin acest meci cu o echipă mult mai puternică.

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: