Reţeaua de apă de la Turcineşti, preluată de Aparegio

Reţeaua de apă de la Turcinești nu va mai constitui o problemă pentru primarul localităţii, zilele astea urmând că fie predată societăţii Aparegio. Ieri, primarul Vasile Gogălniceanu era în teren cu reprezentanţi ai Aparegio pentru a face ultimele verificări și pentru a face predarea. Directorul Aparegio, Ion Popescu, a declarat că va asigura furnizarea apei potabile și la Turcinești și că nu-i pasă de problemele care sunt la recepția acestei lucrări.

Comuna Turcinești este prima din Gorj al cărui sistem de alimentare cu apa aparține societății Aparegio. Ieri, atât reprezentanți ai societății cât și primarul Vasile Gogălniceanu s-au aflat în teren pentru a face ultimele verificări. ”Le-am arătat că sistemul funcționează și că numai niște răuvoitori spun contrariul. Este apă în toată comuna, s-a rezolvat și problema satelor Horezu și Rugi, oamenii se branșează, folosesc apa potabilă, nu sunt probleme. Eu chiar o să stau de pază să văd cine strică pompele, o să fiu pompangiul comunei”, a declarat Vasile Gogălniceanu, primarul din Turcinești.

În privința problemelor apărute la recepția lucrărilor, primarul spune că lucrurile se vor lămuri numai în instanță. ”Treaba asta cu recepția lucrărilor se va lămuri doar la Curtea de Apel Craiova. Asta nu mă afectează să predau sistemul către Aparegio. Și cu recepția se va lămuri într-un final”, a declarat Vasile Gogălniceanu.

DECIZIE

Directorul Aparegio, Ion Popescu, spune că o să preia sistemul de alimentare cu apă în aceste condiţii. ”Pe noi nu ne afectează probleme care sunt deja în instanță. Este treaba lor ce au făcut sau ce nu au făcut. Noi o să preluăm sistemul indiferent de probleme dacă îndeplinește toate condițiile de potabilitate”, a declarat Ion Popescu. 

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: