Reţinut pentru a-şi ispăşi pedeapsa

Costel Labă, o veche „cunoştinţă“ a oamenilor legii, a fost reţinut de poliţişti şi introdus în arestul IPJ Gorj. Acesta va fi transferat la Penitenciarul Târgu Jiu pentru a-şi ispăşi pedeapsa de doi ani la care a fost condamnat u suspendare în 2010, după ce a fost depistat conducând pe drumurile publice un motociclu neînmatriculat şi fără a poseda permis auto. Omul nu a stat departe de astfel de acţiuni, iar pentru că a recidivat va trebui să meargă la închisoare. 

Costel Labă a devenit cunoscut după ce anul trecut s-a urcat pe acoperişul fostului Parchet Judeţean şi ameninţa că se aruncă. Acesta este doar un exemplu din seria faptelor sale. Costel Labă a fost condamnat la doi ani de închisoare anul trecut, când a fost prins de poliţişti conducând prin Târgu Jiu un motociclu neînmatriculat, fără a poseda permis auto şi peste toate astea, beat. Acesta a fost luat marţi seara pe sus de poliţişti din casa tatălui său de la Alimpeşti şi reţinut pentru ispăşirea pedepsei pentru că n timp a comis alte infracţiuni în regimul de circulaţie. „Eu eram acasă la tatăl meu şi fără să ştiu ce se întâmplă, m-au luat. Nu voi face puşcărie pentru că sunt nevinovat. Ei îmi spun mie că am condus fără permis auto şi eu sunt instructor de motocros. Am învăţat foarte mulţi tineri să conducă”, a declarat Costel Labă.

“În baza mandatului emis de către Judecătoria Târgu Jiu, bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 2 ani, pentru comiterea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui motociclu neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere. Acesta a fost reţinut şi introdus în arestul IPJ, urmând a fi transferat la penitenciar pentru ispăşirea pedepsei”, a declarat Daniel Tică, purtător de cuvânt IPJ Gorj. 

Costel Labă avea la activ mai multe abateri, pentru care a primit iniţial doi ani de închisoare cu suspendare. Pentru că a recidivat, sancţiunea a devenit cu executare.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: