Reţinut pentru viol

Ofiţeri ai Serviciului de Investigaţii Criminale Gorj au dispus reţinerea, pe timp de 24 de ore, a unui tânăr de 28 ani, din oraşul Novaci, judeţul Gorj, suspectat de comiterea infracţiunii de viol.

 

În după-amiaza zilei de 16.10.2011, ora 16:55, Poliţia oraşului Novaci a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, de către un bărbat de 40 ani, din oraşul Novaci, despre faptul că fiica sa, o minoră de 14 ani, a fost victimă a unui viol comis de către G.D., de 28 ani, din aceeaşi localitate.

Urmare a sesizării la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul Serviciului de Investigaţii Criminale Gorj şi Poliţiei oraşului Novaci.

Poliţiştii l-au depistat pe suspect şi l-au condus la sediul poliţiei pentru cercetări.

Cu ocazia activităţilor de cercetare efectuate s-a constatat că, în jurul orelor 15:30, suspectul, vecin cu victima, a invitat-o în locuinţa lui. Aici, prin constrângere, G.D. a întreţinut raporturi sexuale cu minora.

În baza probatoriului administrat, ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale au emis pe numele lui G.D., ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj.

În cursul acestei zile, poliţiştii îl vor prezenta pe suspect, cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de viol, Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirea răspunderii judiciare.

 

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: