Reunire la echipa de handbal a CSM Târgu Jiu

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu a început joi antrenamentele în aer liber, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu. Handbalistele s-au pregătit pe pista stadionului, sub comanda celor doi antrenori Liviu Andrieş şi Andrei Enache.

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu şi-au reluat antrenamentele pentru noul sezon. Cu o echipă tehnică îmbunătăţită, antrenorul Liviu Andrieş fiind ajutat de Andrei Enache din acest sezon, handbalistele pornesc la drum cu ambiţii mari.

Directorul CSM, Robert Bălăeţ a precizat la reunire că echipa îşi propune lucruri măreţe şi că se vor perfecta mai multe transferuri: „Mă bucur că le-am văzut sănătoase pe majoritatea senioarelor cu care am lucrat şi anul trecut Ne-am reunit cu speranţa că anul acesta o să facem lucruri mult mai măreţe. Ce am negociat în aceste luni cât nu a fost competiţie s-a concretizat prin contracte. Majoritatea fetelor au semnat noile contracte, deci ne bazăm cam pe aceiaşi echipă. Avem şi un prim transfer parafat, o portăriţă, şi mai aşteptăm zilele următoare să concretizăm tot ce am discutat până acum şi vor veni pe rând patru sau cinci fete noi, pentru că vrem să fim mult mai puternici cas anul trecut. Am analizat foarte bine în ultimele zile şi vom trage linie acum şi vor apărea şi restul transferurilor”.

Deocamdată pregătirea se face în aer liber, în grupuri de câte şase sportive, pe pista stadionului municipal, dar antrenorii preconizează că se va putea intra şi în sală, cu respectarea normelor impuse pentru astfel de activităţi.

Vizualizări: 259

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: