Revanşa lui Adrian Rusu

Adrian Rusu a reuşit un gol de excepţie la meciul cu Rapid, gol care l-a readus în atenţia oficialilor de la Rapid, Nae Manea constatând după meci că a pierdut două puncte datorită unui fost jucător de la Rapid. Cu fairplay, oficialul a mai recunoscut şi că a câştigat un punct cu ajutorul unui alt jucător care a evoluat la Rapid, Ionuţ Stancu, rapidiştii profitând de o greşeală a acestuia şi deschizând scorul. Rusu a şutat de la peste 35 de metri, de undeva mai aproape de centrul terenului decât de poartă.

Adi Rusu fusese cel mai contestat jucător după meciul de la Iaşi dar partida cu Rapid i-a dat ocazia să se revanşeze în faţa celor care cred în el. O revanşă avea de luat Rusu şi în faţa rapidului, o echipă care a renunţat uşor la el atunci când l-a cedat celor de la Pandurii. Dacă la meciul de la Iaşi puţini au fost cei care au ştiut că Rusu a jucat accidentat din minutul zece, de această dată toată lumea ştia că joacă pe un alt post decât cel pe care evoluează de obicei. Cu toate acestea Rusu şi-a făcut datoria cu succes, nu i-a lăsat pe rapidişti să se apropie de poarta lui Stanca dar a şi marcat golul egalării echipei sale.

Reporter: Ai reuşit să înscrii un gol frumos la meciul cu Rapid, cui ai dedicat reuşita aceasta?

Adi Rusu: Da, a fost un gol frumos dintr-o execuţie de excepţie şi mă bucur că am ajutat echipa. E un gol pe care îl dedic familiei mele care îmi e mereu alături, soţiei şi fiului meu care mă încurajează mereu. Mă bucur că am înscris şi sper să nu mă opresc aici.

Reporter: Rapidiştii au spus că de fapt ai vrut să centrezi la acel gol şi că ai înscris din greşeală....

Adi Rusu: Nu contează ce am vrut să fac câtă vreme am înscris. Da, am vrut să dau direct la poartă aşa cum am şi făcut. Important e că am reuşit să înscriu şi să nu pierdem niciun joc acasă. Sper să mergem la Timişoara şi să avem succes şi apoi în ultima etapă să scoatem maxim de puncte. Sunt epuizat după acest meci pentru că a fost un teren foarte greu dar sunt foarte fericit.

Reporter: Rapid a pierdut poziţia de lider după această reuşită a ta, nu îţi pare rău că ai marcat împotriva fostei tale echipe?

Adi Rusu: Am marcat împotriva fostei mele echipe dar sunt foarte fericit că am marcat, poate este şi un gol mai special dar important este că am înscris şi am ajutat echipa mea să nu piardă. Mie îmi place să vorbesc doar despre echipa mea, despre problemele lor nu vorbesc, fiecare îşi urmăreşte obiectivul. Am jucat într-adevăr la Rapid şi asta nu se uită, va rămâne mereu acolo în sufletul meu ca prima echipă la care am jucat. Sunt însă fotbalist profesionist şi mă bucur mai mult pentru echipa la care joc acum, pentru orice punct câştigat de Pandurii Târgu Jiu. Iar celor de la Rapid le doresc să câştige campionatul chiar şi cu acest gol al meu reuşit contra lor.

Reporter: Este egalul din meciul cu Rapid un scor echitabil?

Adi Rusu: După cum s-a desfăşurat meciul şi mai ales finalul celei de-a doua reprize, tind să cred că am pierdut două puncte. Acum fotbalul e pe goluri şi n-am înscris cu un gol mai mult.

Reporter: Ai jucat pe un post nou ca mijlocaş defensiv, cum te-ai simţit acolo?

Adi Rusu: Eu am jucat pe un post care nu e al meu, la închidere, n-am jucat prea des acolo, decât de două sau trei ori când era antrenor Eugen Neagoe. A fost mai greu până m-am acomodat acolo şi mi-am intrat în mână şi per ansamblu eu zic că a fost destul de bine.

Vizualizări: 77

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: