Romanescu anunţă că cei care-l atacă acum vor plăti

Marcel Romanescu, copreşedintele PNL Târgu Jiu, aspirant la statutul de candidat al PNL la primărie, s-a prezentat ca o victimă a atacurilor colegilor din partid în competiţia internă. Acesta consideră că lupta internă nu este corectă şi a menţionat că are câteva poliţe pe care le va plăti „cu vârf şi îndesat“, după cum a spus într-un interviu la Radio Infinit.

Reporter: De unde şi până unde candidatura lui Victor Banţa?

Marcel Romanescu: Am văzut şi eu cel puţin din mass-media această intenţie a domnului Banţa. Eu sunt extrem de liniştit, extrem de motivat şi în acelaşi timp mă bucur că în PNL există mai multe candidaturi pentru Primăria Municipiului Târgu Jiu.

Rep.: Şi care sunt candidaţii?

M.R.: Patru în acest moment ştiu. Domnul Victor Banţa, domnul Eduard Berca, am văzut intenţia doamnei Niculina Mocioi şi subsemnatul.

Rep.: Fiind o competiţie se creează ceva tensiuni?

M.R.: Eu mi-aş fi dorit-o ca o competiţie internă corectă şi fără atacuri. Din păcate la ceea ce văd în ultima perioadă nu e chiar aşa. Adică o competiţie în care fiecare dintre noi să spună ce ar dori să facă, cum vede această bătăile cu PSD şi ce are în spate ca experienţă profesională şi ce a făcut în funcţiile pe care le-a deţinut. Chiar dacă voi fi atacat nu o să vin cu nici un fel de atac la adresa colegilor mei, pentru că eu, în comparaţie cu alţii, pe toţi cei 3-4-5 care vor fi în sondaj îi consider colegii mei. 

Rep.: De ce vă atacă ei? Contabilizaţi atacurile?

M.R.: Foarte mulţi ştiu că în viaţă m-am făcut de multe ori că uit foarte multe lucruri care mi s-au întâmplat, dar de plătit am plătit cu vârf şi îndesat. Şi voi face acest lucru.

Rep.: Ce părere aveţi, va mai candida Florin Cârciumaru?

M.R.: Florin Cârciumaru e un candidat imprevizibil. Sunt convins că dacă în sondajele PSD se găseşte o persoană care să poată să câştige, primarul lasă cu braţele deschise posibilitatea unui alt candidat să intre în această competiţie. Dar dacă va vedea că nu are un succesor la tron, nu va sta nici un minut să se gândească şi va fi candidatul PSD. PSD nu-şi permite să piardă Primăria Municipiului Târgu Jiu după 16 ani.

Rep: Există vreo situaţie în care v-aţi retrage?

M.R.: Să mă retrag în nici un caz. Mi-am pregătit şi ficatul şi stomacul în cei 16 ani de politică şi nu mă poate face nimic să mă retrag din competiţia internă. În condiţiile în care sondajul şi ulterior argumentele vor fi pentru a veni altcineva cu şanse pentru primăriei e clar că voi merge în acea echipă. Războiul din PNL eu personal sunt convins că îl voi câştiga.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: