Romanescu explică de ce a comparat organizarea PSD cu un Mercedes

Copreşedintele PNL Gorj, Tudor Barbu, este supărat pe Marcel Romanescu, după ce acesta a comparat organizarea PSD cu un Mercedes. Barbu l-a avertizat că astfel de declaraţii vor cântări în desemnarea candidatului PNL pentru Primăria Târgu Jiu. Marcel Romanescu susţine că vrea să aibă o discuţie cu Tudor Barbu strict pe acest subiect. Ba mai mult, spune că se va supune deciziei în cazul unei eventuale sancţionări.

Rep.: Declaraţiile în care aţi comparat organizarea PSD cu un Mercedes l-au deranjat pe domnul Tudor Barbu. V-a reproşat ceva partidul?

M.R.: Până la ora actuală nu am avut nici o discuţie contradictorie, nici cu domnul Tudor Barbu, nici cu vreun alt coleg din PNL Gorj. Referirea mea a fost strict la organizarea Partidului Social Democrat, nu la partid în sine, fără să fac vreodată referire la ceea ce se întâmplă în PNL sau în PDL. Îmi doresc o organizare impecabilă şi la PNL. Voi face eforturi să fie aşa şi la PNL, îi asigur pe toţi cei care mă cunosc că se va întâmpla acest lucru. Nu văd de ce ar trebui să deranjeze asta pe cineva.

Rep.: Domnul Tudor Barbu v-a avertizat că astfel de declaraţii vor cântări la desemnarea candidatului pentru Primăria Târgu Jiu. Vă aşteptaţi să fiţi taxat?

M.R.: Domnul Barbu va decide dacă mă va sancţiona sau nu. Dacă decide că am greşit, să ia decizii în consecinţă. Eu nu am dreptul să comentez nici un fel de decizie luată de liderii partidului, vreau doar să port o discuţie cu domnul Tudor Barbu strict pe acest subiect.

Rep.: Şi Eduard Berca a părut deranjat. Spune că PNL e ca un Audi A8.

M.R.: Repet, până acum nimeni nu mi-a reproşat nimic, dar sunt dispus la orice discuţie pe acest subiect. Aşa este, cum spune domnul Berca, PNL este un Audi A8. Nu văd de ce ar fi supărat domnul Berca pe mine, eu cam fur startul de 16 ani, dar văd că abia acum se confirmă acest lucru. Ce trebuie să fac, să aştept până în ultimele 30 de zile? Eu nu am spus niciodată că sunt candidatul PNL la Primăria Târgu Jiu, ci doar că îmi doresc să candidez. Nu cred că există vreo lege în România care să blocheze acest aspect.

Rep.: De câteva săptămâni sunteţi copreşedinte al organizaţiei municipale a PNL. Sunteţi mulţumit de felul în care decurg lucrurile în PNL?

M.R.: Dacă PNL e un Audi A8, cum să nu fiu mulţumit? În cele trei săptămâni de când sunt la conducerea PNL Târgu Jiu am purtat discuţii cu membrii noştri, am purtat discuţii pentru cooptarea unor personalităţi în organizaţia pe care o conduc, discuţii cu oameni importanţi. În proporţie de 99%, Biroul Permanent Local este conturat şi îl pot supune oricând aprobării Comitetului Executiv. Vor apărea atât nume noi, oameni care n-au mai făcut niciodată politică, dar şi oameni care au mai fost în partid în urmă cu câţiva ani, precum şi o mare parte din cei care au făcut parte din fostul birou local.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: