Romanescu explică de ce ține stadionul gol

Spațiile comerciale ale stadionului din Târgu Jiu sunt goale și la un an de la inaugurare. Nici terenul de joc nu a prea fost folosit. În afară de niște angajați ai Direcției de Patrimoniu și câțiva tineri care aleargă uneori pe pista de atletism, stadionul e pustiu. Primarul Marcel Romanescu spune că nu vrea să îl transforme în spații pentru magazine second-hand, iar branduri mari încă nu s-au arătat interesate. 

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că o nouă licitație va avea loc cel mai probabil în toamnă. Edilul are pretenții de la cei care se vor prezenta la licitație, afirmând că vrea își dorește ca acele spații să fie ocupate de branduri cunoscute.

”Este o discuție puțin mai sensibilă. Am văzut ce se întâmplă în condițiile de pandemie. Eu personal am o anumită reținere în privința spațiilor comerciale. Dacă înainte de pandemie aveam cel puțin o vizită legată de aceste spații, în prezent nimeni nu s-a mai interesat de ele. Ceea ce îmi dă de gândit și prefer ca o perioadă de timp să nu mai demarez licitație, mai ales că nimeni nu se arată interesat. Să sperăm că în perioada de toamnă vom reuși să le scoatem din nou la licitație. Nu voi prelungi la nesfârșit, dar vreau ca cel care vine la licitație să aibă un portofoliu de investiții de înaltă calitate. Nu vreau să transform Stadionul Târgu Jiu într-un butic permanent. Nu vreau magazine second-hand sau săli de jocuri de noroc”, a spus primarul Marcel Romanescu.  

Până atunci însă, stadionul rămâne o sursă de cheltuieli pentru primărie, doar întreținerea pe timp de iarnă ajungând la zeci de mii de euro pe lună. Asta ca să nu mai vorbim de angajările făcute pentru administrarea acestei baze sportive.

Vizualizări: 1,500

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: