Rotaru a aflat de ce părerea lui nu contează în PSD

Vicepreşedintele PSD Gorj Marian Rotaru a criticat ieri din nou partidul din care face parte, pe motiv că noii directori de la APIA şi Direcţia Agricolă au fost numiţi fără avizul său. „Departamentul de agricultură din PSD Gorj este în subordinea mea şi cred că era normal să fiu consultat”, a spus Rotaru, mai ales după ce noul director de la Agricultură l-a criticat. „M-a dat exemplu negativ, că din cauza mea ca primar, cetăţenii din Leleşti nu au depus cereri pentru subvenţia la culturile afectate de secetă”, a spus Rotaru.

Preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, i-a explicat lui Rotaru de ce nu i s-a cerut părerea. „La noi nu este ca la PD-L, să fie nevoie de avizul partidului atunci când se numeşte un şef de deconcentrată. A trecut vremea când lipitorii de afişe erau numiţi în funcţii”, a spus Ion Călinoiu.

Deşi era evident o minciună, deoarece politizarea instituţiilor de către PSD este cel puţin la nivelul celei impuse de PD-L în anii trecuţi, Marian Rotaru s-a declarat mulţumit de explicaţie. „Bine, dacă este vorba de depolitizare, atunci înţeleg. Bine ar fi să fie aşa”, a spus primarul din Leleşti.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: