Rotaru: Ce s-a întâmplat în PSD nu s-a pomenit nici în Congo

Marian Rotaru, primarul comunei Leleşti, este foarte supărat de faptul că Mircea Geoană a fost exclus din PSD. Ba mai mult, acesta spune că este scârbit de atitudinea lui Ion Iliescu, care “mergea ca un Trabant pe holurile Palatului Parlamentului”. În timp ce vicepreşedintele PSD Gorj detestă atitudinea şefilor săi, Ion Călinoiu consideră că “Rotaru vrea să facă deliciul presei”.

Vicepreşedintele PSD Gorj a fost alături de Mircea Geoană în momentul excluderii din partid. Deşi ar fi vrut să urmărească atitudinea pesediştilor până la sfârşit, acesta a plecat scârbit de comportamentul lui Ion Iliescu.  “Ceea ce s-a întâmplat la Bucureşti a fost o situaţie comică, tragică şi foarte penibilă. Aşa ceva nu a existat niciodată în istoria parlamentară, nici în statele Congo. Se pare că intenţionat vrem să dăm funcţia lui Mircea Geoană pedeliştilor. S-a ajuns aici pentru că domnul Ion Iliescu nu a cedat unor răzbunări. Dintr-o prostie am ajuns să fim umiliţi de adversarii politici”, a declarat Marian Rotaru. Acesta a mai precizat că nu a putut suporta atitudinea lui Ion Iliescu. “Am fost acolo, am asistat câteva minute şi am plecat pentru că-mi era scârbă să-l văd pe domnul Ion Iliescu care mergea ca un trabant pe holurile Palatului Parlamentului. Nu am jignit niciodată pe nimeni însă acum s-a umplut paharul, ba chiar a ajuns o cisternă”, a menţionat Rotaru.

Călinoiu: Rotaru vrea să facă deliciul presei

În timp ce Marian Rotaru spune că s-a scârbit de ceea ce se întâmplă în partid, Ion Călinoiu consideră că reprezintă un partid unit. “Partidul a demonstrat de fiecare dată că e un partid unit. Atunci când cineva a vrut să fie şi într-o parte şi în alta, partidul a luat decizii. Nu mă preocupă iniţiativa unor primari de a părăsi partidul din cauza excluderii lui Mircea Geoană. Este treaba lor dacă vor să facă altceva decât ceea ce face PSD-ul. În ceea ce îl priveşte pe primarul Rotaru cred că vrea să facă deliciul presei chiar dacă a făcut lucruri bune în comuna sa”, a declarat Ion Călinoiu.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: