Rotaru vrea parlamentar: Am susținerea primarilor, Ciocea nu mai candidează

Primarul comunei Lelești, Marian Rotaru, este decis să candideze pentru funcția de deputat pe colegiul 1, spunând chiar că se bucură de sprijinul primarilor. Pe 2 Martie, în cadrul Biroului Permanent Județean al PSD își va spune punctul de vedere și crede că în cele din urmă va ajunge la un numitor comun cu șefia partidului.

Reporter: La ce răspuns vă așteptați de la membri Biroului Politic al PSD?

Marian Rotaru: Mă aștept la ceva favorabil, evident. Știu doar că eu mi-am spus dintotdeauna punctul de vedere și aștept să-mi spună și ei mie ce e de făcut. Asta pentru că ne trezim apoi că toate colegiile sunt ocupate și rămânem....Oricum, în cazul în care sondajele nu mă favorizează renunț la candidatură. Cu condiția însă să fie sondaje reale, să întrebe cu adevărat oamenii.

Rep: Sunteți singurul primar care vrea să candideze- Aţi ajuns la o înţelegere cu ceilalţi colegi din PSD care voiau să candideze- Nici domnul Ciocea?

M.R: Din câte știu eu și din ce am discutat, ceilalți care au mai vrut, s-au retras. Îmi doresc să avem un reprezentant al primarilor în Parlament, dacă ei au decis să fiu eu, a fost dorința lor. Domnul Ciocea voia și el dar s-a retras așa că am susținerea primarilor pentru colegiul 1. Asta vreau eu, e punctul meu de vedere, dacă partidul vrea altceva atunci discutăm, vedem, trebuie să ajungem la un numitor comun.

Rep: Conform protocolului USL, colegiul 1 revine PNL-ului. Nu vă temeți de un nou scandal?

M.R: Nu mă tem de nimic. Eu am spus că vreau să candidez, mi-am exprimat o dorință. E bine ca partidul să știe ce candidați sunt și să aibă de unde alege. Poate Săftoiu vrea să candideze pe alt colegiu, se găsesc soluții. Eu am avut discuții pertinente cu Ion Călinoiu și Cârciumaru. I-am anunțat poziția mea, dorința mea, ei decid ce e de făcut.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: