Rus către gorjeni: Nu vă mai lăudaţi că omul vostru a ajuns ministru

Ministrul de Interne, Ioan Rus, a afirmat ieri la lansarea candidaţilor USL Gorj, că faptul că un reprezentant al Gorjului a ajuns să ocupe funcţia de premier se datorează şi clujenilor, "care au dat cel mai slab prim-ministru din istoria României".

Rus a sugerat că numirea lui Ponta a fost avantajată de mandatul dezastruos al lui Boc. "Aş vrea să nu vă mai tot lăudaţi că voi, gorjenii, l-aţi dat pe primul ministru. Noi, clujenii am dat cel mai slab prim-ministru din istoria României, ca să poată ajunge omul vostru prim-ministru", a spus Ion Rus.

El a făcut aceste declaraţii după ce liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a comparat situaţia de acum a României cu cea din perioada interbelică, dar mai ales l-a asemănat pe Victor Ponta cu Gheorghe Tătărăscu, primul premier al României dat de Gorj.

”Nu putem să nu observăm câteva similitudini dintre România lui Gheorghe Tătărăscu și situația actulă a României. Țara era la capătul unei crize mondiale, dar, în câțiva ani, avea să cunoască o creștere economică. Acum, suntem într-o relativă asemănare cu aceea situație, dar criza încă se manifestă. La cea de-a doua instalare, Tătărăscu a găsit țara într-o izolare adâncită pe plan internațional, nici astăzi nu ne este mai bine. Și atunci și astăzi, acum, în fruntea Executivului a fost instalat un gorean. Vă dorim cu toții, domnule Victor Ponta, să readuceți România acolo unde îi e locul!”, a spus Florin Cârciumaru, liderul PSD Gorj.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: