Ruşeţ recunoaşte că a jucat par-impar în parlament

Ion Ruşeţ recunoaşte că este un împătimit al jocurilor de noroc şi că a jucat par-impar, jocul lui preferat, cu colegii din parlament. Dacă nu are noroc în politică şi nu a tras cartea câştigătoare la alegerile parlamentare din toamna anului trecut, când a pierdut statutul de senator, fostul lider al PDL Gorj are noroc la ruletă. Ion Ruşet a câştigat recent o maşină nou-nouţă pusă în joc de un cazino din Târgu-Jiu.

Ion Ruşeţ este un împătimit al jocurilor de noroc şi, cum îi stă bine unui jucător adevărat, fostul senator de Gorj ştie să piardă în politică şi să câştige la ruletă. Acesta a câştigat o maşină nou nouţă pusă în joc de un cazino din Târgu-Jiu, acolo unde fostul lider al PDL Gorj îşi petrece o mare parte din timp. Ruşeţ recunoaşte că este jucător  de o viaţă şi la mijloc nu este doar norocul, ci şi perseverenţa, concentrarea şi starea de spirit. ”Cred că joc dinainte ca dumneavoastră să vă naşteţi. Sunt un jucător şi am recunoscut mereu acest lucru. Jocurile de noroc sunt legale şi nu văd nimic rău în asta. Nu este vorba doar de noroc, ci şi de perseverenţă, gândire şi stare de spirit. Am jucat în echipă şi am câştigat cu echipa”, a spus Ruşeţ.

Par-impar cu colegii senatori

Pe lângă poker şi ruletă, jocul preferat al lui Ruşet este par-impar, pe care-l juca şi cu colegii din parlament pe când era senator. Jocul acesta i-a adus bani frumoşi, pentru că şansele de câştig sunt de 50%.  Întrebat dacă şi-a provocat foştii colegi din parlament la joc, Ruşeţ s-a ferit să le spună numele. “Jocul acesta e de zeci de ani în România. Nu l-am inventat eu. E un joc la care ai cele mai mari şanse de câştig. E  50%  câştig şi 50% pierdere. Este practic jocul cu cea mai mare şansă. Depinde însă de momentul de inspiraţie. Am jucat şi joc cu colegii, cu prietenii. Vă las să le aflaţi numele”, a spus Ruşeţ.

ZGÂRCIT

Vestea că lui Ion Ruşeţ i-a surâs norocul s-a răspândit repede şi cei mai nevoiaşi au încercat să primească măcar un leu din câştigul fostului senator, dar au fost refuzaţi. „Am auzit că a câştigat la ruletă o maşină şi bani. I-am cerut şi noi un leu ca să-i ajute Dumnezeu să mai câştige, dar nu vrea să ne dea”, povesteşte un vânzător de ziare.

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: