Ruşeţ şi Ciurel nu au fost la aceeaşi şedinţă administraţie-sindicate

Ion Ruşeţ şi Laurenţiu Ciurel par să nu fi fost amândoi la aceeaşi şedinţă dintre sindicate şi administraţie, judecând după declaraţiile publice date ulterior în ceea ce priveşte intrarea în şomaj tehnic a celor aproape 14 mii de mineri în luna aprilie.

Liderul viitorului sindicat Mine Energie Oltenia, Ion Ruşeţ, a declarat ieri la Radio Infinit că nu ar fi aprobat o asemenea decizie, dar că s-a hotărât să nu se treacă la şomaj tehnic pe luna aprilie.  „Noi am spus dinainte că nu putem să avizăm o asemenea măsură fără o consultare cu salariaţii. În urma discuţiilor şi analizelor am căzut de comun acord că în luna aprilie nu va fi şomaj tehnic. Acesta este rezultatul discuţiei pe care am avut-o cu membrii Directoratului“, a declarat acesta la Radio Infinit.

Invitat la un post local de televiziune, directorul general Laurenţiu Ciurel a declarat că nici măcar nu s-a discutat în şedinţă despre acest subiect, pe care nu l-ar fi ridicat nimeni. „Nu a fost vorba niciodată de şomaj tehnic în luna aprilie şi nu a fost un subiect pe care să-l fi luat în discuţie pentru că l-a ridicat nimeni. Nici din partea administraţiei, nici din partea sindicatelor. singurul lucru care se hotărâse cu ceva timp în urmă era un concediu obligatoriu de opt zile în perioada Paştelui“, a declarat Laurenţiu Ciurel. (M.B.)

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: