S-a aruncat de la etaj de două ori într-o lună

Un bărbat din Turda, venit în vizită la sora sa, a încercat să se omoare ieri dimineaţă. Acesta s-a aruncat de la etaj pentru a doua oară în mai puţin de o lună după ce s-a certat cu sora lui. Bărbatul de 51 de ani din Turda a mai avut o tentativă de suicid, când s-a ales doar cu piciorul rupt. De data aceasta a reuşit să-şi provoace mai multe traumatisme ce-l vor ţine multă vreme la pat.

Alexandru Păcuraru, în vârstă de 51 de ani, este din Turda şi de câteva luni a venit în vizită la neamurile pe care le are în Târgu Jiu. Relaţiile dintre aceştia se pare că nu sunt foarte bune şi în urmă cu o lună bărbatul a vrut să-şi pună capăt zilelor în urma unor discuţii pe care le-a avut cu sora lui. Ieri de dimineaţă, omul a repetat gestul pe care l-a făcut în urmă cu o lună şi s-a aruncat în gol de la etaj.

Nemulţumit de tratamentul medicilor

El susţine că a recurs la acest gest pentru că a fost nemulţumit de modul în care a fost îngrijit la prima tentativă de suicid. „M-am aruncat de la etaj şi nu e prima dată. Am făcut asta pentru că prima dată când m-am aruncat cei de la spital nu au avut grijă aşa cum trebuie de mine. M-am lovit la picior şi trebuia să mă opereze la genunchi dar ei mi-au pus doar glezna în gips. I-am spus surorii mele şi ne-am certat şi de asta mă aruncai încă o dată”, a spus omul.

Medicii susţin că bărbatul a recurs la acest gest pentru a obţine anumite foloase de pe urma familiei. Totodată, ei susţin că victima nu şi-a revenit complet de la prima tentativă de suicid şi după o lună şi-a repetat gestul. „S-a aruncat de la etaj pentru a obţine foloase materiale de la familie. Este stabil şi în afara oricărui pericol dar s-a ales cu câteva traumatisme şi mai mult decât atât nici vechile traumatisme nu i s-au vindecat”, susţine Liliana Crăciun, medic UPU.

După ce starea lui de sănătate va fi stabilă, bărbatul va ajunge la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu.

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: