S-a ascuns de poliţie în portbagajul unei maşini

Doi cetăţeni de etnie romă din judeţul Dolj au fost ieri seară reţinuţi de poliţiştii gorjeni pentru 24 de ore. Unul dintre ei este suspectul mai multor furturi din locuinţă, iar celălalt a fost reţinut pentru favorizarea infractorului.Suspectul în vârstă de 23 de ani din comuna Coţofenii din Faţă, judeţul Dolj a fost prins de poliţiştii gorjeni pe raza localităţii Pojogeni. Acesta a comis mai multe furturi din locuinţe şi se sustrăgea de la urmărirea penală. În urma unei percheziţii o parte din bunurile furate au fost găsite la domiciliul acestuia. Din probatoriul administrat s-a stabilit că în perioada iulie-august 2010, bărbatul de 23 de ani, a participat la mai multe furturi împreună cu alte persoane, prejudiciul fiind de peste 50.000 de lei. Suspectul a fost găsit în portbagajul unui maşini condusă de un cetăţean de etnie romă în vârstă de 22 de ani, care este acum cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de favorizarea infractorului.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub aspectul săvârşiri infracţiunilor de furt calificat şi favorizarea infractorului. Chiar dacă probele îi incriminează, suspecţii se distrează pe seama situaţiei. „Am ajuns la poliţie de şmecheri. E vreo problemă-”, spune unul dintre pungaşi.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi recuperării prejudiciului.

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: