S-a decis echipa câștigătoare a Cupei Satelor Gorj

AJF Gorj a mutat în ultimul moment finalele fazei județene ale Cupei Satelor la Târgu Jiu, pe terenul sintetic, din dorința de a asigura echipelor un teren cât mai bun după ploile din ultimele zile. Joi s-au disputat pe terenul sintetic din Complexul Sportiv Municipal cele două meciuri din finale, trofeul revenind echipei din Mătăsari.

Faza finală județeană a competiției inițiate de FRF sub numele de Cupa Satelor, s-a desfășurat joi la Târgu Jiu, pe terenul sintetic, acolo unde s-au duelat patru echipe de copii calificate în finale. Întrecerea județeană a fost organizată de Asociația Județeană de Fotbal Gorj având ca scop principal promovarea fotbalului în mediul rural și atragerea de noi talente din satele și comunele din județele țării. În finalele competiției au ajuns patru echipe, care au jucat finala și finala mică, respectiv Mătăsari, Dănești, Câlnic și Turburea. Meciul dintre finalistele din Mătăsari și Dănești s-a încheiat cu victoria celor de la Mătăsari care vor reprezenta Gorjul în fazele superioare ale Cupei Satelor. „Mătăsari a câștigat absolut meritat faza județeană a Cupei Satelor, învingând în finală cu scorul de 8-0, comuna Dănești și va reprezenta județul nostru în fazele superioare ale competiției organizate de Federația Română de Fotbal! În finala mică, Câlnic a câștigat la mare luptă, scor 2-1, partida cu Turburea și s-a clasat pe locul trei! Felicitări merită toate echipele participante în această cupă a prieteniei, chiar dacă nu au ajuns în cele două finale de la Târgu Jiu, respectiv, Drăguțești, Jupânești, Poiana și Fărcășești! Fotbalul se joacă și la sate!”, a anunțat AJF Gorj.

În total opt echipe din județul Gorj au participat la ediția din acest an a fazei județene echipele de copii din Mătăsari și Dănești, respectiv Câlnic și Turburea, jucând finala competiției și finala mică pentru locul trei.

Echipele participante au fost compuse fiecare din nouă jucători, dintre care unul a fost portar. Durata unui joc a fost de 30 de minute, fiind împărțite în două reprize egale a câte 15 minute, cu o pauză de cinci minute.

Galerie foto



Vizualizări: 1,597

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: