S-a întors roata norocului

După două meciuri în care au pierdut 5 puncte pe final, pandurii au simţit din nou gustul dulce al victoriei contra celor de la Gaz Metan Mediaş. Practic gorjenii au făcut unul din cele mai slabe jocuri din acest sezon dar au învins datorită lui Stromajer dar şi a inspiraţiei lui Grigoraş care l-a trimis la timp pe fiul său în teren.

La fel ca în sezonul trecut meciul dintre Pandurii şi Gaz Metan Mediaş se îndrepta încet dar sigur către un 0 la 0 plictisitor. Un gol a fost însă suficient să păstreze cele 3 puncte la Tg Jiu şi să-i aducă un zâmbet mare pe faţa lui Grig.

Pandurii, revelaţia sezonului

Victoria cu Mediaşul a fost a cincia în 10 etape pentru panduri. Aceştia au acumulat deja 18 puncte şi stau bine mersi în plutonul fruntaş alături de candidatele la titlu. Parcursul dar şi jocul bun al pandurilor atrage laude şi din partea adversarilor. „Pandurii are 18 puncte şi uşor putea să mai aibă 5 din celelalte două etape anterioare şi atunci, cu 23 de puncte şi eu aş numi-o revelaţie. Dacă am fi câştigat am fi fost egali cu revelaţia campionatului. Distanţa de la agonie la extaz şi invers este mică”, a spus la final tehnicianul găzarilor, Cristi Pustai. Grigoraş în schimb e mulţumit că Zeiţa Fortuna şi-a întors faţa şi către echipa sa. „După neşansa cu Astra şi Tg Mureş s-a întors un pic Doamne - Doamne şi cu faţa la noi. Am jucat ca o echipă mare, prost dar am câştigat. Suntem revelaţia începutului de campionat. Şi eu cred asta, dar până la sfârşitul campionatului mai sunt 24 de etape. Multe al naibii! Rămânem realişti şi încercăm să tratăm fiecare partidă foarte, foarte serios şi sperăm să obţinem rezultate bune”, a declarat antrenorul pandurilor.

În numele tatălui

Atât Grigoraş cât şi Eugen Pârvulescu erau cu gândul şi la copiii lor la final. Din păcate pentru ultimul, fiul acestuia, Paul, a ajuns la spital după o comoţie suferită în prima repriză. Copilul lui Grigoraş însă, Alex, a fost arma secretă a pandurilor. A intrat pe teren în minutul 60 şi a avut câteva faze reuşite printre care şi centrarea care a dus la golul victoriei. „A jucat şi fiul meu, nu vreau să exagerez, dar el a pătruns pe teren la 0-0 şi după aceea s-a făcut 1-0. Dacă va ajunge mare- Permiteţi-mi să nu răspund la asta”, a spus Grigoraş la Fanatik Show, pe DigiSport. „A fost o victorie mare muncită, ne bucurăm. Nu contează că am fost şi eu co-coautor la gol, toţi am contribuit iar important e că am reuşit să câştigăm. Nu cunosc niciun tatăl meu aici la echipă, ah pe antrenorul Grigoraş, nu ştiu dacă o să-l conving că merit să fiu titular. Eu vreau să joc cât mai mult, să-mi ajut echipa şi să-mi fac datoria când va fi nevoie de mine”, a afirmat cu modestie şi Alex Grigoraş la final.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: