S-a mușamalizat accidentul?

Un târgujian acuză polițiștii că nu-și fac treaba și că ar mușamaliza un accident rutier care s-a produs ieri după amiază pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu din Târgu-Jiu. O șoferiță care conducea un Audi A4 se pare că a pierdut controlul asupra volanului și a pătruns pe trotuar. Autoturismul s-a oprit într-un magazin, dar a acroșat și o femeie care era pe trotuar.

Proprietarul magazinului a fost cel care a anunțat poliția prin 112 și a rămas uimit de felul în care oamenii legii își fac treaba. „Am sunat la poliție pentru că a fost lovită o femeie în primul rând. Eu știam că e mafie în Târgu-Jiu și că totul se mușamalizează, dar nu la cote așa de mari. Am înțeles că tânăra ar fi fata unui polițist. A intrat cu mașina în magazin și nu m-a lăsat să chem salvarea, că o duce ea pe femeie la spital. Cert e că atunci când a venit poliția am aflat că de fapt nu este nicio victimă, iar ce s-a întâmplat e o simplă tamponare. Polițiștii sunt împotriva oricărei norme. Ei spun că nu există nicio plângere. Nu se face așa.  În loc să facă cercetări și măsurători la fața locului, polițiștii mă amenință tot pe mine”, a declarat Ion Popescu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de poliție, George Neagoe, „accidentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale. Este vorba de o tamponare. Nimeni nu a depus nicio plângere”. Bărbatul nemulțumit de mersul anchetei susține că a va sesiza Direcția Națională Anticorupție, pentru că nu i se pare normal ce se întâmplă. (A.P.)

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: