S-a omorât din cauza datoriilor

Un bărbat în vârstă de 62 de ani Târgu Jiu s-a omorât din cauza datoriilor pe care le avea la bancă. Acesta avea un credit în valoare de 300 de milioane de lei vechi, iar  pensia nu-i mai ajungea să achite rata. Cea care l-a găsit fără suflare a fost soţia, care a chemat imediat ambulanţa, însă a fost prea târziu.

Bărbatul a obţinut în urmă cu câţiva ani un credit bancar pe care nu a mai reuşit să îl plătească din cauza pensiei mici. Deoarece reprezentanţii băncii făceau presiuni să-şi achite datoria omul nu a mai suportat şi a decis sa îşi ia viata. “Avea datorie la o bancă şi nu a mai putut să o plătească. S-a omorât, l-a găsit soţia lui în baie. Din păcate medicii nu au mai putut face nimic“, a spus o vecină.

Vecinii spun ca Ion Radu a mai încercat şi anul trecut să se omoare, însă atunci a fost găsit la timp, iar viata i-a fost salvată.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la serviciul de medicina legală pentru efectuarea necropsiei. “Am fost sesizaţi cu privire la acest caz. Au fost făcute cercetări, însă nu au fost găsite urme de violenţă pe cadavrul bărbatului. Este vorba de o sinucidere“, a declarat Dainel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: