S-a terminat norocul CEO pe bursă

Aproape toate pachetele de energie scoase de CE Oltenia pe bursă au fost anulate. Compania a ieșit cu18 pachete de energie pe OPCOM, în sesiunile din 28 și 29 octombrie, dar cele mai multe dintre ele au fost deja anulate.

În sesiunea din data de 18 octombrie au fost primite oferte doar pentru patru pachete. CE Oltenia are de această dată prețuri cuprinse între 186-187 lei pe MWh. Cele mai multe dintre pachetele de energie sunt pentru tot anul 2014, dar sunt oferte de vânzare și pentru primele trei luni sau primele șase luni ale lui 2014.

CE Oltenia a participat și la sesiunile de vânzare de pe piața contractelor bilaterale cu negociere continuă, dar fără noroc în 28 octombrie. Compania participă și la sesiunea din 4 noiembrie, când încearcă să vândă mai multe pachete de energie cu un preț ce pornește de la 140 de lei.

Compania a anunțat că până acum a reușit să vândă peste 1000 de MWh din producția de anul viitor. Doar că CE Oltenia a vândut sub prețul de producție. În 2014, CE Oltenia va trebui să ajungă cu costurile la 180 de lei/MWh pentru a avea câștig. (M.B.)

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: