Sală de sport improvizată într-o clasă

În condiţiile în care unii elevi din Gorj îşi defăşoară orele de sport în săli moderne, la polul opus sunt elevii şcolii din Stăneşti. Aici nu există o astfel de sală, iar orele de educaţie fizică se fac într-un spaţiu improvizat, într-o clasă. Vara este mai bine, pentru că elevii ies în curtea şcolii, pe iarbă.

Comuna Stăneşti nu are în acest moment nicio sală de sport. În satul Curpen există doar un teren de fotbal sintetic. "Am făcut un proiect pentru o sală de sport la şcoala din Stăneşti. În timpul iernii, copiii îşi desfăşoară orele într-o sală de clasă care ţin loc de sală de sport, iar vara în curte, pe iarbă. Valoarea totală a proiectului este de 5.500.000 de lei şi a fost declarat eligibil prin POR. În cel mai scurt timp o să primim şi finanţare", a precizat primarul din Stăneşti, Ştefan Blideanu.

Investiţiile în sport nu se opresc însă aici în comuna Stăneşti. Primarul mai vrea să facă un teren de sport sintetic la şcoala din Stăneşti, precum cel de la şcoala din Curpen.

Primăria a mai depus un proiect pentru o sală de sport cu teren sintetic prin Compania Naţională de Investiţii, dar nu au primit finanţare.

Vizualizări: 1,003

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: