Sală de sport pentru localnicii din Dragotești. Când încep lucrările!

Cetățenii comunei Dragotești vor putea desfășura activități sportive și pe timp ploios și ninsoare. Asta pentru că în curând vor demara lucrările de construcție la prima sală de sport din localitate. Aceasta va fi amenajată chiar lângă primărie, în apropierea fostei mine pilot. Investiția va fi dusă la îndeplinire prin Compania Națională de Investiții (CNI) iar autoritățile speră să o pună funcțiune în primăvara anului viitor.

Primăria și Consiliul Local Dragotești au reușit să obțină finanțare pentru realizarea primei săli de sport la nivel de localitate. Administrația locală a pus la bătaie un teren în suprafață de 4600mp, pe care să fie realizată această investiție. În aceste sens, administrația locală a încheiat un protocol cu Ministerul Dezvoltării prin care a cedat terenul respectiv până la finalizarea lucrărilor, iar banii necesari au fost alocați prin Compania Națională de Investiții. Primarul Vili Pasăre a oferit câteva informații legate de acest proiect. "Este vorba de o sală de sport. De când eram elev la școala din Dragotești se vorbea de o astfel de sală. Avem un interes și vom fi onorați să avem o sală de sport. Este una complexă, tip B, 102 locuri, tip modern, numai în termopan. Speră să fie o bucurie, atât pentru mine cât și pentru cetățenii comunei cât și pentru toți cei cărora le place mișcarea, activitățile sportive și nu numai", a declarat Vili Pasăre, primarul comunei Dragotești.

În această sală vor putea fi desfășurare fel de fel de activitți sportive, de la fotbal de sală până la handbal, baschet sau volei.

Autoritățile locale speră ca în cel mai scurt timp să înceapă lucrările astfel încât aceasta să fie pusă în funcțiune în primul semestru al anului 2017.  "Licitația va avea loc până în 22 noiembrie. Toate firmele care știu și au activități de construcție săli de sport să-și depună ofertele. Sperăm ca în primăvară să fie gata. În prezent copiii folosesc un atelier mecanic pe post de sală de sport", a mai spus primarul comunei Dragotești.

Localnicii au primit cu bucurie vestea. "Da, chiar ne bucurăm pentru inițiativa primarului și sperăm că se va duce la bun sfârșit. Chiar este necesară. Tineretul de sa bucura", crede Viorel Lupulescu din Dragotești.  

Galerie foto


Vizualizări: 1,576

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: