Sală de yoga și art terapie, la Tismana

Veşti bune pentru tinerii din Tismana. Autorităţile locale vor construi în zonă un centru recreativ pentru tineret cu bază sportivă chiar în imediata apropiere a parcului realizat în localitate şi care va fi gata în această primăvară. Valoarea totală a celor două investiţii este de 11.000.000 de lei.

Parcul este realizat în proporţie de 90%, iar când vremea va permite se va face şi partea de vegetaţie. "Acest parc a costat 3.300.00 de lei şi este ca un pavilion multifuncţional, unde se vor desfăşura activităţile culturale, festivaluri. Este dotat cu mese, băncuţe, aparate de fitness, dar şi locuri de joacă pentru copii. Mai este de realizat capitolul de vegetaţie şi va fi gata", a precizat Marian Slivilescu, primarul din Tismana.

Lângă acest parc va fi centrul recreativ pentru tineret. "Este un centru format din parter şi un etaj cu o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi, unde vor fi amenajate săli de conferinţe, de jocuri, de consiliere, spaţiu de art terapie, sală de gimnastică, spaţiu pentru yoga, bibliotecă şi o sală de proiecţii. Tot aici va fi amenajat şi un teren de sport multifuncţional de aproximativ 900 de metri pătraţi, pentru fotbal, handbal, baschet şi alte sporturi", a spus primarul din Tismana.

Valoarea totală a centrului recreativ şi a terenului multifuncţional este de 8.000.000 de lei şi jumătate din investiţie ar trebui să fie gata anul acesta.

Vizualizări: 1,679

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: