Sala Sporturilor, închiriată pentru evenimente. Tarife!

Primăria Târgu Jiu a stabilit tarifele de închiriere a Sălii Sporturilor. Pentru că ambele echipe de handbal şi baschet care erau în prima ligă s-au desfiinţat, municipalitatea încearcă acum să găsească utilitate sălii moderne care a costat două milioane de euro.

Proiectul privind stabilirea regulamentului de funcţionare a sălii şi tarifele pentru închiriere vor fi dezbătute în cadrul şedinţei de Consiliu Local de luni. Autorităţile propun ca în Sala Sporturilor să se desfăşoare activităţi sportive, culturale, educative, distractive şi sociale. Nu sunt excluse spectacole, concerte, festivaluri.

„Entităţile care pot utiliza Sala Sporturilor din Târgu Jiu, precum şi priorităţile de utilizare şi nivelul de aprobare sunt: structuri sportive – publice şi private de pe raza municipiului Târgu Jiu, alte structuri sportive, alte entităţi ce nu desfăşoară activităţi sportive – formaţii de muzică, dansuri”, se arată în proiectul de hotărâre.

Toate cluburile şi entităţile sportive aflate în subordinea Clubului Sportiv Municipal vor folosi sala gratuit, în timp ce alte cluburi vor plăti câte 80 de lei pe fiecare oră petrecută în Sala Sporturilor. În schimb, cei care o vor închiria pentru organizarea unor evenimente vor scoate din buzunar câte 200 de lei/oră.

Sala Sporturilor din Târgu Jiu a fost inaugurată în acest an. Are peste 1.200 de locuri şi este una dintre cele mai moderne săli din ţară. Poate găzdui şi competiţii internaţionale.

Vizualizări: 869

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: