Salariile şi primele jucătorilor de la Pandurii, blocate de conducere

Conducerea executivă şi cea tehnică a clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu au stabilit să blocheze salariile şi primele jucătorilor şi staff-ului tehnic până la îndeplinirea obiectivului stabilit: 5 puncte din următoarele 3 meciuri cu Dinamo, CFR şi Mediaş.

Pandurii a avut un start de an nefast în Liga 1, cu trei înfrângeri și un egal în primele patru partide, îndepărtându-se de obiectivul fixat pentru acest sezon, calificarea într-o cupă europeană. Oficialii de la Pandurii au dat ieri declaraţii contradictorii. În timp de Ion Călinoiu, membru AGA, a văzut un meci prost, preşedintele Prunariu a văzut un joc bun. Călinoiu a spus că „100% este vina lui Condescu, care a vândut jucătorii”, iar Prunariu a explicat că „este aceeaşi echipă de anul trecut”.

Măsura anunţată ieri de conducere, blocarea salariilor şi primelor jucătorilor şi antrenorilor, este una extrem de dură, care s-ar putea să aibă efect invers celui scontat.

Pustai a văzut un meci bun

Antrenorul gorjenilor pare foarte afectat de eşecul pandurilor cu Chiajna de duminică, scor 0-1. "Se pare că ne îndepărtăm de locul patru. Am pierdut un meci pe care l-am controlat destul de bine, am avut multe situații de gol. Avem o criză în fața porții. În loc să ne bucurăm în minutul 84, când am avut acea bară, am primit gol și am și pierdut", a spus Pustai. Tehnicianul gazdelor a explicat și de ce l-a înlocuit pe Shamsin, atacantul care a avut cele mai mari ocazii pentru Pandurii:"L-am scos pe Shamsin pentru a aduce un jucător cu mai multă șansă la finalizare. Am sperat că Dos Santos va fi mai eficace în fața porții". Shamsin a ratat în prima repriză patru ocazii mari, una chiar din 3 metri. Din păcate, Dos Santos a continuat seria ratărilor în repriza a doua.

Contestat de suporteri

Contestat de o parte a spectatorilor la finalul jocului, Pustai recunoaște că echipa sa trece printr-un moment dificil: "Ne gândim să facem puncte. Dar e foarte greu. Oamenii s-au învățat cu rezultate. Paradoxal astăzi n-am jucat așa de rău, ne-am creat multe situații. Am simțit de la Astra că echipa își revine, aveam nevoie de o victorie azi. E un moment dificil, n-am cedat niciodată când a fost greu. Trebuie să strângem rândurile și să mergem mai departe. Avem contracte ferme, sper că și conducerea e conștientă, trecem printr-un moment mai greu. Avem un proiect lung, trebuie să reconstruim această echipă. Dar realistic acum obiectivul e să fim o prezență constantă în primele șase."

4 - Astra Giurgiu, Gaz Metan Mediaş, Pandurii Târgu Jiu şi Steaua sunt cele patru echipe din Liga I care nu şi-au schimbat antrenorul în acest sezon.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: