Salvarea noastră, sexul

”În spatele fiecărui bărbat puternic se află o femeie și mai puternică”, spune un vechi proverb inventat, desigur, de o femeie. De fapt, mai realist ar fi să afirmăm că împrejurul fiecărui bărbat puternic sunt mai multe femei care, într-adevăr, îl controlează. Nu chiar direct, ci îi influențează toate acțiunile până la punctul în care bărbatul puternic nu mai e, cu adevărat, chiar atât de puternic. Prin asta au trecut mari președinți americani ca John F. Kennedy sau Bill Clinton și trece chiar în momentul în care dumneavoastră citiți acest text președintele unei alte mari republici, Francois Hollande, deținător legitim și celebru de trei bucăți amantă, una mai oficială decât cealaltă.

Cum ar fi putut taman politicienii noștri să se ridice deasupra păcatului și-a mrejelor genitalelor feminine? De vechea slăbiciune a președintelui am tot vorbit. Recent, la alegerile pentru președinția PDL, Băsescu și-a bătut niște frumoase cuie în coșciugul politic mergând pe mâna Elenei Udrea, antipatizată de tot partidul și nedorită nici măcar de partidulețele mici băsiste formate ulterior. Dacă Băsescu pare să-și mai fi revenit până la punctul la care nu ne-am mira s-o vedem, în preajma campaniei, pe Elena scuturată un pic de DNA, reprezentanții celeilalte tabere politice nu puteau fi nici ei scutiți de scandaluri sexuale. Despre amantele găștii Ponta veți tot auzi vorbindu-se prin târg (și când spun târg mă refer în special la Târgu Jiu). Chiar și-n București sunt celebre petrecerile date de pesedistul Negoiță la hotelul său de lângă groapa de gunoi (poate nu întâmplător) unde erau invitate vajnice reprezentante ale pepinierei sale, domnul Negoiță fiind nu doar foarte libidinos ci și inițiatorul unor așa-zise concursuri de miss al căror unic scop era... Hai, că v-ați dat și singur seama care era. Câștigătoarele acestor concursuri erau selecționate pentru petrecerile date de Negoiță în cinstea lui Ponta și-a prietenilor lui. E drept, fetele erau mai mult prostituate, nu chiar amante, că nici Bănicioiu nu e Clinton și nici Șova nu prea aduce cu JFK (poate seamănă cu el după atentat, cel mult). De altfel, este celebră replica uneia dintre prostituate care, deși activa în această meserie, și-a trădat branșa profesională refuzând cu orice chip să facă sex cu Bănicioiu, chiar și pe bani.

Acum, ziare.com a dezvăluit o nouă bombă (sexy) din interiorul PSD-ului, ea însăși fostă secretară a lui Bănicioiu și membră PSD, care în particular desfășoară pe niște site-uri de specialitate o activitate intensă și aproape șaormistică (”cu de toate”, sic!) taxată destul de scump, cu 120 de euro partida. Când vor începe să vorbească fetele astea, să te ții. Imaginea lui Ponta și-a prietenilor lui nu va mai putea fi spălată nici de o mie de ape plus Antena 3.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: