Şantajist băgat după gratii

Un tânăr de 21 de ani din Drăguţeşti şi-a petrecut noaptea trecută după gratii după ce a fost reţinut de poliţişti sub acuzaţia de şantaj. Cătălin Mihai Arvat a fost prins în flagrant în timp ce primea 100 de lei de la un adolescent de 18 ani, pe care, în ultimele luni, l-a tot ameninţat şi forţat ca să-i dea bani. Victima era ameninţată cu bătaia, motiv pentru care, de la începutul anului, i-a dat agresorului său nu mai puţin de 500 de lei.

"Din probatoriul administrat de poliţişti s-a reţinut faptul că suspectul în perioada decembrie 2009-februarie 2010, în repetate rânduri a exercitat ameninţări cu acte de violenţă asupra tânărului de 18 ani, din comuna Drăguţeşti, obţinând pentru sine suma de 500 lei. Mai mult la data de 22 februarie, poliţiştii l-au prins în flagrant pe suspect în timp ce primea suma de 100 lei de la partea vătămată, după ce anterior îl ameninţase", spune ofiţerul de presă al IPJ Gorj, Daniel Tică.

În cele din urmă, victima nu a mai suportat tratamentul de care avea parte şi s-a plâns poliţiştilor, oamenii legii reuşind să îl prindă în flagrant pe individ în timp ce lua banii ceruţi. Arvat a fost prezentat unei instanţe de judecată care a decis ca pe numele lui să fie emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: