Sărbătoare pentru minerii de la Cariera Lupoaia

Sindicaliștii dar și conducerea carierei Lupoaia, ce aparține Societății Naționale a Lignitului Oltenia (SNLO), sărbătoresc pe 20 octombrie 35 de ani de la înființarea acesteia. Așadar, minerii de la Lupoaia vor sărbători așa cum trebuie evenimentul cu atât mai mult cu cât vorbim de una dintre cele mai bune subunități ale companiei. Mai mult, nici banii nu sunt o problemă, se va cheltui cât e nevoie.

Evenimentul va fi marcat așa cum trebuie și va debuta pe 20 octombrie începând cu ora 11.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Motru. Potrivit liderului sindical Constantin Ureche, împlinirea celor 35 de ani de activitate va fi marcată printr-un simpozion despre începuturile carierei, simpozion la care vor fi prezenți primii angajați ai carierei și care în prezent sunt pensionari. „Vom vorbi despre începuturi, o să invităm printre alții și oamenii care au deschis această carieră, vom povesti și ne vom aduce aminte cum a fost pus în funcțiune primul excavator. Va fi prezent alături de noi și primul director Stamatoiu, cel care a pus bazele acestei unități”, a declarat Constantin Ureche, liderul Sindicatului Lupoaia.

Buget nelimitat

Simpozionul de pe 20 octombrie va fi finalizat cu o masă festivă în cinstea angajaților ocazie cu care cei prezenți vor primi cadouri sub forma unor mape, pixuri sau brichete cu însemnele carierei. „Sigur vor fi discuții ale celor prezenți, conducerea va ține și ea un discurs, sindicatelor și apoi va urma o masă festivă. Pe 21 octombrie ne vom reuni în sala noastră de apel unde se vor purta discuții tot despre carieră, după care după ora 13.00 să punem masa pentru tot personalul unității, toți fără excepție”, a adăugat Ureche.

Când vine însă vorba de costuri, sindicaliștii vor buget nelimitat. „Nu știu câți bani au fost alocați și nici nu mă interesează. Oricum nu vom ține seama de costuri, nu avem o sumă în care să ne încadrăm. Cât va fi nevoie atât vom cheltui pentru că acești oameni merită pentru cât au muncit'', a declarat Constantin Ureche.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: