Sarcină de partid! USL trebuie să scoată la vot 80 la sută din alegători!

Secretarul general al PSD Gorj a declarat într-o emisiune la o televiziune locală faptul că primarii PSD au un obiectiv impus de partid la acest referendum. Trebuie să scoată la vot 80 la sută din alegătorii din Gorj, altminteri se lasă cu schimbări şi critici. Acesta este susţinut de purtătorul de cuvânt al PNL Gorj Virgil Drăguşin, care a declarat într-o conferinţă de presă că primarii trebuie să strângă măcar atâtea voturi câte au primit ei la locale.

Într-o emisiune la TV Sud Gheorghe Milosteanu a recunoscut faptul că acest referendum este foarte important şi că se face tot posibilul pentru scoaterea oamenilor la vot. „Trebuie să spunem deschis. Am stabilit criteriu de performanţă pentru toate organizaţiile şi am hotărât cu PNL şi PC ca la referendum gradul de prezentare al cetăţenilor la vot să fie în jur de 80 la sută. Să-i determinăm să înţeleagă că dacă vor o schimbare trebuie să fie implicare“, a declarat acesta.

Milosteanu a spus şi ce păţesc cei care nu ating acest target. „Dacă nu realizează acest procent vom face analize, mai schimbăm, mai suspendăm, dizolvăm un birou, mai schimbăm pe careva, critici. Mai mult nu se poate face. Cine vine în partid trebuie să vină cu inima deschisă“, a spus acesta.

Social-democratul a fost susţinut şi de liberalul Virgil Drăguşin. În conferinţa de presă zilnică a USL Drăguşin a spus că primarii trebuie să scoată la vot măcar simpatizanţii lor.

MITINGURI

Virgil Drăguşin a adăugat ieri că mai multe persoane de la Gorj vor participa la un miting ce va avea loc la Craiova. Acolo vor fi reprezentanţi din toate judeţele Olteniei. Cât despre cele două mitinguri anunţate la Gorj, deocamdată nu s-a stabilit nimic. Directorul campaniei pentru demiterea preşedintelui, Mădălina Ciolocoi, anunţase mitinguri la Motru şi Târgu Jiu. Campania pentru referendum se termină pe 28 iulie.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: