Şase străzi din Târgu Jiu, modernizate

Primăria Târgu Jiu a cuprins în programul de modernizare şase străzi care necesitau reparaţii capitale. Este vorba despre străzile: Slobozia, Bârseşti- Ursaţi, Preajba Mare, Aviatorilor- Ciocârlău, Ana Ipătescu şi Mărgăritarului. În total se va reabilita o lungime totală de 17.020 m, lucrările urmând a fi demarate în perioada imediat următoare. Pe lângă asfaltarea străzilor vor fi efectuate atât lucrări pentru colectarea şi dirijarea apelor pluviale cât pentru amenajarea trotuarelor pietonale. Licitaţia pentru acest obiectiv de investiţie a fost câştigată de SCT Bucureşti cu o valoare totală de 13.509.260, 52 lei. Durata contractului este de 24 de luni. (D.M.)

Alte ştiri pe scurt

Gorjul, pe locul II la „Let`s Do It, România“

Aproximativ 11.000 de gorjeni au fost angrenaţi în proiectul Let`s Do It, România!, desfăşurat week-endul trecut la nivel naţional. Astfel, Gorjul s-a situat printre primele judeţe pe ţară, respectiv locul doi în ceea ce priveşte gradul de implicare la nivelul comunităţii, cu 2,81% participare şi pe locul cinci în ceea ce priveşte numărul de voluntari mobilizaţi. Voluntarii gorjeni angrenaţi în acţiunea de curăţenie aucolectat aproximativ 30000 de saci cu deşeuri. (D.M.)

Program After School, de la Şcoala 4

Conducerea Şcolii Generale „Alexandru Ştefulescu” din Târgu Jiu vrea să reia programul After School în cel mult două săptămâni. Singurul inconvenient pentru care programul nu a putut fi demarat odată cu începerea anului şcolar este acela că unitatea de învăţământ nu s-a hotărât încă la modalitatea de acordare a mesei la elevi, a spus Aurel Popescu, directorul şcolii generale nr.4. Până la ora actuală s-au înscris în program 25 de elevi, majoritatea de clasa I şi a II-a. Aceştia vor fi prinşi în acţiuni recreative, ore de engleză, dans, educaţie fizică şi chiar ore de religie. Părinţii vor trebui să scoată din buzunar pentru plata serviciilor After School nu mai puţin 400 de lei lunar. (C.S.)

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: