Scandal cu un rrom înjunghiat la Pişteştii din Deal

Un scandal produs între doi rromi din Scoarţa s-a finalizat cu înjunghierea unuia şi cu reţinerea celuilalt. Un bărbat de 76 de ani din satul Pișteștii din Deal a ajuns în atenția oamenilor legii şi este cercetat pentru tentativă de omor după ce s-a luat la bătaie într-un bar cu Anghel Bobu, un tânăr de 35 de ani. Scandalul între cei doi s-a iscat pe fondul unor discuţii în contradictoriu şi a câtorva pahare în plus.

Adrian Căldăraru avea la el un briceag și l-a lovit pe tânăr în zona abdominală. Agresorul s-a făcut apoi nevăzut, acesta lăsându-şi victima într-o baltă de sânge. Norocul acestuia a fost că oamenii care se aflau în bar au sunat imediat la ambulanță. Victima a fost transportată la spital, leziunea traumatică suferită necesitând o intervenţie chirurgicală la nivelul ficatului. Întrucât medicul legist a apreciat că traumatismul a pus viaţa tânărului în pericol, bătrânul de 76 de ani s-a ales cu dosar penal şi este cercetat pentru tentativă de omor.

 Căldăraru s-a sustras iniţial anchetei, dar poliţiştii l-au identificat repede şi, pentru o noapte, bătrânul a dormit în spatele gratiilor, acolo unde riscă să ajungă pentru tot restul vieţii dacă va fi găsit vinovat de comiterea faptelor de care este acuzat. Victima acestuia a rămas internată la spital şi va necesita îngrijiri medicale până spre sfârşitul lunii februarie, briceagul cu care a fost tăiat atingându-i o parte din ficat.

Vizualizări: 82

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: