Scandal între consilierii locali de la Alimpeşti

Nu a trecut mult timp de la alegerile locale şi de la constituirea consiliilor, că la Alimpeşti au început deja să apară tensiuni. Ce-i drept nu între consilierul Belgher şi primăriţa Elena Mosor, aşa cum eram obişnuiţi, ci între Belgher şi un consilier de la PP-DD. Ionuţ Mareş îl acuză pe Leonida Belgher că l-ar fi înjurat pentru că a votat pentru schimbarea lui din funcţia de preşedinte al comisiei economice. Mareş este decis să facă plângere împotriva lui Belgher.

Toate bune şi frumoase în comuna Alimpeşti după alegerile locale. Vinerea trecută au apărut tensiunile, odată cu schimbarea lui Leonida Belgher din funcţia de preşedinte al comisiei economice. Supărat că  pierdut comisia, Belgher şi-a vărsat nervii pe un consilier local din partea Partidului Poporului - Dan Diaconescu. ”După şedinţa de vineri în care am votat schimbarea din funcţia de preşedinte de la comisia economică, a început să ne ameninţe în toate felurile, că ne termină el pe noi, că ne aranjează el. Ne-a jignit în toate felurile. Asta a fost vineri după şedinţă. Duminică după meciul de fotbal, când am vrut să plec, a oprit maşina  lângă  mine şi a început să mă facă în toate felurile, trădător, nesimţit, împuţit, că mă aranjează el. A zis mai multe chestii la adresa mea. Nu m-a lovit, nu m-a agresat, doar m-a ameninţat. O să merg să depun plângere pentru că am şi martori, pentru că totul s-a întâmplat lângă o terasă”, a declarat consilierul Ionuţ Mareş

Belgher: Consilierul Mareş vine cu maică-sa la şedinţe

Consilierul Leonida Belgher din partea UNPR susţine că între partidul din care el face parte şi PP-DD au fost câteva înţelegeri, iar cei de la partidul lui Dan Diaconescu au trădat. ”El a trădat în consiliu. Oamenii l-au ales să lupte pentru ei, nu pentru el. Mareş a ajuns acum şoferul viceprimarului din comună şi mănâncă banii împreună. Nu ştiu în ce condiţii consilierul plimbă viceprimarul zilnic cu maşina lui personală. Pe ai cui bani? Am avut nişte schimburi de replici este adevărat, dar nu s-a ajuns la niciun scandal. Are tot dreptul să depună plângere, dar să vedem ce zic oamenii, pentru că trădătorul ăsta până la vârsta lui nu a făcut nimic. El e sub tutela lui maică-sa. Nu pleacă nicăieri fără ea. Şi la o şedinţă a noastră a venit cu ea.  Trebuie ca toţi consilierii să fim verificaţi fizic şi să vedem şi cum stăm cu moralitatea. Nu credeam vreodată că cei de la PP-DD vor trăda în consiliu. Noi, consilierii UNPR, am făcut cu cei de la PP-DD o înţelegere. Să punem vice primar de la PP-DD şi ei să ne dea comisia economică. Ne-au dat-o şi acum ne-au luat-o”, a declarat Leonida Belgher.

Vizualizări: 53

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: