Scandal între Grigoraş şi Iordănescu: Asta e tot ce ai de spus?

Scandal între fostul antrenor de la Pandurii, Petre Grigoraş, şi actualul tehnician Edi Iordănescu! Primul a dat un interviu presei centrale în care a declarat că „Iordănescu urla ca Tarzan“ când a venit la Pandurii, criticând faptul că echipa nu era într-o formă bună. De altfel, era pe locul 12. Iordănescu i-a răspuns lui Grigoraş pe Facebook, întrebându-l dacă asta e tot ce are de spus. Mesajul lui continuă că noi critici.

Petre Grigoraş îl sfătuia pe Edi Iordănescu să nu critice foştii antrenori ai echipelor la care ajunge. Iordănescu i-a răspuns pe Facebook. „E cel puţin comic să dai un interviu de 2 pagini intr-un ziar de specialitate si subiectul principal si majoritatea spaţiului sa-l ocupi comentând despre Edi Iordănescu. Asta e tot ce ai de spus, dl Grigoraş? Alte lucruri mai interesante nu? (...) Nu am criticat munca lui Petre Grigoraş, pentru că nu mă interesa să o fac, am spus doar nişte concluzii despre ce am găsit la Târgu Jiu, despre problemele pe care trebuia să le rezolvăm. Ce era sa zic? Ca am găsit lapte si miere, dar nu ştiu de ce echipa era pe 12, la -10 la adevăr?“, se întreba acesta.

În continuare, Iordănescu arată că în interviu Grigoraş spune că atunci când era antrenorul pandurilor, jucătorii nu se antrenau cum trebuie şi nu-şi dădeau interesul, aceasta fiind atitudinea pe care o întâlneşte orice antrenor care nu mai e dorit de echipă. „Păi eu întreb, cine este vinovat când jucătorii nu se antrenează, nu sunt implicaţi, nu sunt serioşi? Ba mai mult, îi mai bănuieşte că l-au şi vândut?! Eu refuz să cred aşa ceva, însă dacă ar exista o mică posibilitate să fie adevărat, atunci singurul motiv viabil pe care îl văd e că doreau să progreseze şi simţeau că nu au cum s-o facă“.

În final, tânărul antrenor l-a lămurit pe Gigoraş că nu îl interesează la câte meciuri a participat, ci câte trofee a câştigat. „Toţi suntem critici, justiţiari, deştepţi, experţi în toate şi glorioşi în nimic. Acum probabil că o să îmi spuneţi iarăşi câte jocuri aţi antrenat la liga 1. Respect asta, însă eu ştiu că în general contează trofeele câştigate, nu numărul de jocuri la care ai participat. Sper să încheiem acest conflict aici, pentru că nu ne face cinste, însă niciodată nu voi ezita să iau poziţii atunci când am de partea mea adevărul“, a mai spus acesta.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: