Scandalul Bucălăete-Dascălu continuă în PRM Gorj

Ce doi peremişti, Dumitru Dascălu şi Gheorghe Bucălăete, reprezintă tabere diferite în PRM. Un comunicat semnat Ion Bâldea anunţa că din data de 1 iulie Dascălu revine în fruntea PRM. Bucălăete spunea că decizia este ilegală. Ieri scandalul a continuat, mai ales că Dascălu va merge la Congres pe 27 iulie, iar Bucălăete participă la o şedinţă importantă, tot a PRM – tabăra Vadim, pe 6 iulie.

Gheorghe Bucălăete a declarat ieri că la şedinţa din 6 iulie va fi pusă în discuţie excluderea lui Dascălu. „În urma evenimentelor neplăcute din ultima perioadă, Biroul Permanent Naţional al PRM a hotărât să pună în discuţie tot ce s-a întâmplat în Gorj şi în alte judeţe. După şedinţa BPN la care sunt invitat vom vedea ce se hotărăşte, dacă domnul Dascălu mai este sau nu membru al PRM“, a spus Bucălăete.

În acelaşi timp, Dascălu pare dispus să-l primească pe Bucălăete alături de el. „Mi-aş dori ca domnului Bucălăete să-i vină mintea la cap şi să renunţe la jigniri. Nu am nimic cu el. Eu m-am angajat în acest proces de reformare şi democratizare al partidului. Eu am vrut mereu o dezbatere reală în PRM Gorj şi m-am lovit de refuzul categoric al domnului Bucălăete”, a spus Dascălu, menţinând că situaţia PRM din judeţ este foarte gravă, rămânând cu doar câteva filiale.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: