Scarlat Iriza: Voi vota moţiunea PNL pe energie

Deputatul Scarlat Iriza continuă atacurile la adresa liderilor PSD Gorj. Acesta consideră că Ion Călinoiu trebuie să plătească pentru că a distrus energia şi mineritul din Gorj. În altă ordine de idei, Iriza spune că va vota moţiunea PNL  în care se cere demisia lui Laurenţiu Ciurel. Moţiunea se numeşte „În lipsa oricărei strategii energetice, copilotul Victor Ponta conduce sectorul minier românesc spre faliment”. În această moţiune se vorbeşte foarte mult de situaţia de la CE Oltenia. 

Rep.: Problemele cu care se confruntă Complexul Energetic Oltenia se agravează de la o zi la alta. Se vorbeşte despre închiderea a 25% din capacităţi. Cine trebuie să-şi asume responsabilitatea?

S.I.: Ion Călinoiu. Călinoiu este cel care a distrus mineritul şi energia în judeţul Gorj. Acum nu mai iese cu declaraţii, probabil se simte cu musca pe căciulă. Pentru asta Călinoiu trebuie să plătească şi să-şi dea demisia din funcţia de prim secretar al judeţului, aşa îi zic eu. Călinoiu este vinovat de toate nenorocirile din judeţul Gorj. El este paranoic, indiferent ce spune altcineva, Ciprian Florescu sau alţii, numai Călinoiu este cel care are dreptate.

Rep.: Cum vedeţi faptul că Laurenţiu Ciurel apare din nou denunţător în alt dosar, după ce l-a denunţat pe Toni Greblă?

S.I.: Probabil Laurenţiu Ciurel este denunţător de profesie. În plus, a găsit un sfătuitor bun. Ciurel se duce de două ori pe săptămână la Ion Călinoiu şi îi raportează tot ce se întâmplă la Complexul Energetic Oltenia. Asta înseamnă că Ion Călinoiu l-a pus şi îl menţine în funcţia de manager.

Rep.: PNL a depus moţiunea „În lipsa oricărei strategii energetice, copilotul Victor Ponta conduce sectorul minier românesc spre faliment”. O votaţi?

S.I.: O să votez pentru moţiune, fiindcă oamenii au dreptate. În plus, este o moţiune simplă şi nu va cădea nici Ponta, nici ministrul Gerea care este dus cu pluta. Trebuie dat un semnal de alarmă pentru judeţul Gorj. Ion Călinoiu şi Florin Cârciumaru fac stadion şi sală de sport, în loc să cheltuiască banii pentru altceva. Noi nu avem locuri de muncă, dar facem alt stadion şi sală de sport.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: