Scaunul lui Daniel Antonie, cel mai vânat

Candidaturile pentru un post de şef în Directoratul CE Oltenia mai pot fi depuse doar astăzi, până la ora 16. Actualii directori, mai puţin şefa de la Financiar Maria Scurtu, şi-au depus dosarele pentru a fi selectaţi în funcţia de director la una din cele patru divizii din companie.

CE Oltenia a angajat firma Quest Advisors SRL pentru a alege directorii de la Divizia Minieră, Divizia Energetică, Divizia Financiară şi Divizia Strategii Dezvoltare. Cert este că actualii şefi Daniel Antonie, Aurel Medinţu şi Ion Petroniu şi-au depus dosarele pentru a participa la concurs. Termenul iniţial de depunere a dosarelor a fost 13 iunie, dar ulterior a fost prelungit până pe 26 iunie. Până pe 13 iunie îşi depuseseră dosarele pentru conducerea Diviziei Miniere foştii directori de la Societatea Naţională a Lignitului Oltenia, Daniel Burlan şi Tiberu Trotea, dar şi fostul director de la CE Rovinari, Gheorghe Leşu Daviţoiu.

Recrutarea se face de firmele Quest Advisors SRL şi Transearch Internaţional SRL, dar decizia finală aparţine CE Oltenia. Compania, şi nu firma de recrutare, va decide pe cine să intervieveze şi chiar poate să stopeze procesul de selecţie, se arată în anunţul de concurs postat pe site-ul CE Oltenia.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: