Schimbările la deconcentrate, amânate până după referendum

Actualii șefi ai instituțiilor deconcentrate din județul Gorj pot să stea liniștiți la serviciu. Schimbarea lor a fost amânată de Uniunea Social Liberală până după referendumul de suspendare a președintelui Traian Băsescu. Așadar, Marius Boeriu de la Direcția de Sănătate Publică, Marian Niculescu de la Serviciul Județean de Ambulanță dar și ceilalți directori vehiculați pentru schimbare pot să-și vadă în continuare de treabă. Gheorghe Orzan, vicepreședinte PNL Gorj, a confirmat că nu se vor face schimbări în această perioadă.

Gheorghe Orzan, vicepreședinte PNL Gorj, a declarat ieri că Uniunea Social Liberală nu va aduce schimbări în cadrul instituțiilor deconcentrate în această perioadă. Acesta a precizat că anumiți directori vor fi înlocuiți cel mai probabil după organizarea referendumului din 29 iulie. ”Din discuțiile care au fost la nivelul alianței, s-a convenit că nu se mai fac schimbări în această perioadă la deconcentrate. Excepție vor face directorii care se vor preocupa de campanie electorală în instituțiile respective. Noi nu ne grăbim să numim directori, vom avea timp după referendum”, a declarat Gheorghe Orzan, vicepreședinte PNL Gorj.

Până în prezent, USL a vehiculat o serie de noi directori la instituțiile deconcentrate. Astfel, Marius Boeriu de la DSP Gorj urma să fie înlocuit în funcție de Creola Enoiu, șefa Laboratorului TBC din cadrul Spitalului Județean Gorj. Marian Niculescu, șeful Serviciului Județean de Ambulanță Gorj urma să-i cedeze scaunul lui Dan Vâlceanu, medic în cadrul serviciului. De asemenea, Marius Buzera urma să preia funcția de inspector general la Inspectoratul Școlar Județean. O altă instituție despre care s-a discutat a fost Agenția pentru Protecția Mediului însă aici pesediștii nu s-au hotărât încă pe cine vor propune.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: