Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Şedinţa de validare a candidaţilor PSD, amânată

Şedinţa Biroului Permanent al PSD Gorj, programată vineri pentru validarea candidaţilor, a fost amânată pentru această săptămână. Motivul amânării acestei şedinţe este acela că preşedintele partidului, Florin Cârciumaru,  nu a putut participa, fiind spitalizat în urma unui accident rutier.

Ion Călinoiu, preşedintele executiv al PSD Gorj, a explicat vineri că şedinţa Biroului Permanent al PSD Gorj a fost amânată pentru  această săptămână pentru ca Florin Cârciumaru să poată fi prezent la şedinţa de stabilire a candidaţilor. „Preşedintele organizaţiei a avut o problemă de sănătate. Săptămâna viitoare sigur vom restabili data acestei şedinţe. Vom face în aşa fel încât şedinţa să fie ţinută în prezenţa tuturor factorilor din biroul permanent”, a precizat Călinoiu. (A.I.)

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: