Sediul CE Oltenia, mutat de la Turceni la Târgu Jiu

Primul ministru al României a făcut ieri primele declarații cu privire la sediul Complexului Energetic Oltenia. Acesta a spus că este greșită ideea potrivit căreia sediul companiei să fie la Turceni și că cel mai potrivit oraș în care ar trebui să funcționeze noua companie este Târgu Jiu pentru că are infrastructura necesară. Sindicaliștilor din minerit și energie le este indiferent unde va fi sediul și spun că au încredere în Guvernul Ponta.

Premierul Victor Ponta va muta sediul CEO de la Turceni la Târgu Jiu. Cel puțin asta reiese din declarația făcută ieri la Târgu Jiu. ”Am trecut înființarea CEO și în programul de guvernare, cred că este bine pentru întreaga țară să avem un complex energetic care să funcționeze, care să facă investiții, care să păstreze locurile de muncă și dacă este posibil să creeze noi locuri de muncă și pot să vă spun că sigur ideea aceea solomonică să nu fie sediul nici la Craiova nici la Târgu Jiu, să fie la Turceni e o idee greșită și cred că Târgu Jiul este locul unde există infrastructura necesară pentru o societatea așa de mare”, a declarat Victor Ponta, noul prim ministru al României.

Ponta, încurajat de sindicaliști

Liderii sindicali de la CE Turceni spun că le este indiferent unde va fi sediul noii companii. Mai mult, susțin Guvernul Ponta declarând că au încredere în noul prim ministru și că nimic nu-l va împiedica pe acesta să-și ducă ideile la bun sfârșit. ”Deși în actul constitutiv al noii companii este stipulat faptul că sediul va fi la Turceni, orice este posibil. Dacă primul ministru a declarat asta înseamnă că așa va fi. Nu mă deranjează pe mine ca președinte și nici pe oamenii mei unde va fi sediul, pe noi ne interesează să avem locuri de muncă. Am încredere în guvernul Ponta că va face treabă bună. Fiind parlamentar de Gorj cunoaște problemele minerilor și energeticienilor și le va găsi o rezolvare”, este declaraţia surprinzătoare a lui Eugen Iovan, liderul Sindicatului Energia Turceni.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: