Şefii deconcentratelor, chemaţi la sediul PDL şi traşi la răspundere

Şefii de deconcentrate s-au prezentat sâmbătă la sediul PDL Gorj pentru a fi traşi din nou la răspundere. Problema principală rămâne în continuare faptul că nu transmit populaţiei, prin intermediul presei, măsurile luate de guvern. De asemenea, fiecare director a primit câte o fişă de autoevaluare pentru a fi transmisă o situaţie la Bucureşti. Fişele vor fi completate şi depuse la partid săptămâna aceasta.

Şedinţa cu directorii a fost ţinută de Biroul Permanent Judeţean, iar tonul discuţiilor a fost unul ridicat, deoarece se apropie alegerile, iar unii directori sunt greu de scos din birouri pentru a apărea la televizor şi a transmite măsurile luate de guvern, în mod corect. Acest lucru nu este o noutate, deoarece au mai avut loc discuţii pe tema aceasta cu şefii de la deconcentrate, însă apropierea alegerilor îi cam pune pe jar pe democrat liberali. „A fost o şedinţă la care s-a discutat şi pe un ton ridicat, şi pe un ton moderat. Trebuie să înţeleagă însă directorii că trebuie să mai iasă şi din birouri, să nu se ascundă, să spună oamenilor măsurile pe care le ia guvernul şi să nu lase presa să interpreteze”, a declarat Nicolae Daviţoiu, vicepreşedinte PDL Gorj.

Directorii trebuie să îşi facă autoevaluarea

De asemenea directorii au primit şi câte o fişă de autoevaluare, iar datele centralizate vor fi trimise la Bucureşti. „Într-adevăr au primit nişte fişe. Trebuie să răspundă la întrebări referitoare la activitatea de până acum, iar aceste date vor fi trimise la Bucureşti”, a mai spus Nicolae Daviţoiu.

Dintre directori, trasă de urechi se pare că a fost şefa de la APIA, Corina Dorobanţu, după cum spune Gheorghe Daviţoiu. „Ni s-a atras atenţia că avem multă treabă şi că trebuie să finalizăm controalele. Am primit şi o fişă de autoevaluare care trebuie completată şi depusă la partid săptămâna aceasta. Prima parte conţine date personale, iar cea de-a doua întrebări referitoare la rezultatele obţinute, ce obiective avem, cu ce dificultăţi ne confruntăm în desfăşurarea activităţii. Eu deocamdată nu am completat-o”, spune Corina Dorobanţu, şefa APIA Gorj.

COTIZAŢIE: Un milion de lei vechi trebuie să cotizeze lunar fiecare director de instituţie la bugetul PDL.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: