Şefii PP-DD vin să evalueze organizaţia de la Gorj

Liderii PP-DD anunţă o revigorare a partidului în aproximativ o lună. Procesul a debutat deja cu evaluarea organizaţiilor judeţene ale PP-DD şi va culmina cu redeschiderea postului de televiziune OTV, care începând din septembrie va emite din Italia.

Organizaţia PP-DD din Gorj va fi evaluată de către liderii de la nivel naţional în aproximativ o lună. O echipă formată din preşedintele Simona Man, Daniel Fenechiu, Liviu Neagu şi din mai mulţi parlamentari este aşteptată în Gorj la începutul lunii septembrie. Secretarul general al PP-DD Gorj spune că scopul acestei evaluări este acela de a revigora partidul. „De aproximativ o lună, la nivel naţional, conducerea partidului este într-un turneu prin toate organizaţiile judeţene. O să vină să facă o evaluare şi la Gorj la începutul lunii septembrie. Până atunci noi vom evalua organizaţiile locale pentru ca atunci când se face evaluare de la nivel central să avem o radiografie completă. Deja am început acest proces, am început cu evaluarea organizaţiilor locale din Colegiul V, fiind deputat pe acest Colegiu, şi vom continua cu celelalte. Scopul acestor evaluări este acela de a revigora partidul”, a declarat Niculina Mocioi.

 OTV-ul va emite din Italia

Liderii PP-DD spun că OTV-ul, postul de televiziune care a creat partidul, va fi redeschis începând din luna septembrie. „Este adevărat că PP-DD a fost creat de OTV, dar în acest moment partidul munceşte, iar acţiunile noastre trebuie mediatizate. Redeschiderea OTV-ului va fi benefică pentru a ne face cunoscute activităţile. Începând cu luna septembrie OTV-ul va emite din Italia. Şi în momentul de faţă, PP-DD are un nucleu, un grup de oameni care cred în Dan Diaconescu şi care au rămas alături de noi”, a declarat Niculina Mocioi.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: