Şefii PSD, atenţionaţi de primari

Şefii PSD, Ion Călinoiu şi Florin Cârciumaru, sunt atenţionaţi de primari că pierd teren în faţa democrat-liberalilor. Cel care şi-a manifestat această îngrijorare a fost primarul de la Slivileşti, Sorin Bucurescu.

Primarul de la Slivileşti le atrage atenţia la modul cel mai serios şefilor săi de partid că în special în zonele miniere pierd teren în faţa democrat-liberalilor. Bucurescu îi consideră un pericol pe parlamentarii democrat liberali, Severus Militaru şi Ion Ruşeţ. „Domnule preşedinte al Consiliului Judeţean, domnule primar Cârciumaru haideţi să fim uniţi pentru că pierdem teren. Domnul Ruşeţ şi domnul Militaru s-au impus destul de bine în zonele miniere. Trimiteţi-vă echipele în teritoriu, consilierii locali, primarii pentru că zonele Samarineşti, Motru, Turceni nu sunt acoperite de noi. Vă atenţionez încă odată, trimiteţi-vă oamenii la treabă”, a declarat primarul Sorin Bucurescu.

Această declaraţie  a fost făcuta în cadrul unei şedinţe de alegeri a conducerii Ligii Aleşilor Locali ai PSD, organizaţie care va fi condusă de preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu. Social democraţii încep astfel pregătirile pentru alegeri.

Din conducerea acestei structuri face parte şi primarul Florin Carciumaru. Conducerea Ligii Aleşilor Locali a fost decisă de biroul executiv al PSD, iar astăzi decizia le-a fost adusă la cunoştinţă şi celor prezenţi la aşa zisa şedinţă de alegeri.

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: