Şeful Corpului de Control nu mai pleacă

Valentin Mircea, şeful Corpului de Control al primului ministru, nu demisonează, aşa cum s-a anunţat în această dimineaţă.

„Avand in vedere informatiile aparute in aceasta dimineata in mass-media, precizez urmatoarele: inca de la inceputul lunii septembrie am solicitat primului ministru ca, odata cu reorganizarea Corpului de Control al Primului Ministrului in Inspectia Generala a Guvernului, dar nu mai tarziu de finalul lunii octombrie, sa fiu eliberat din functie, pentru a putea sa ma ocup de proiectele profesionale si academice amanate odata cu venirea la guvern, inclusiv un ciclu de studii post-doctorale in strainatate. Primul ministru m-a rugat să rămân însă în continuare, până la finalizarea mandatului actualului guvern.
Proiectul de OUG privind infiintarea Inspectiei Generale a Guvernului prevede ca la conducerea acestei noi structuri sa se afle un functionar public, in vederea asigurarii profesionalismului si stabilitatii structurii de control a guvernului“, a scris el pe Facebook. Demisia venea după ce acesta a spus că românii nu se pot baza pe autorităţi în caz de cutremur. 

Vizualizări: 1,428

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: