Şeful OPC Gorj a fost demis

Mădălin Giurcău nu mai conduce Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului, „OPC”-ul de altă dată, el fiind demis ieri din funcţie de şefii de la Bucureşti.

Ca un politician adevărat, acesta nu a răspuns la telefoanele primite de la jurnalişti, lăsând loc la tot felul de speculaţii, cele mai multe fiind în dezavantajul său. Certă este demiterea sa pentru că Giurcău i-a adus personal la cunoştinţă acest lucru prefectului Liviu Andrei. „Da, m-a sunat dumnealui şi mi-a comunicat că nu mai este şeful acestei instituţii. Nu avem nicio legătură de subordonare, dar, pentru o bună colaborare, e bine că m-a informat. Nu l-am informat care ar fi motivele şi nici nu m-am interesat cine va conduce OPC Gorj de acum încolo”, a menţionat Andrei.

Fostul director a fost schimbat din funcţie la câteva luni după ce colegii săi din UNPR Gorj i-au cerut înlocuirea, demersul fiind făcut în perioada în care în fruntea filialei judeţene se afla o altă conducere. E drept că mulţi dintre nemulţumiţii de atunci sunt şi acum în posturi de top în cadrul UNPR Gorj, dar preşedintele interimar al organizaţiei, Gheorghe Cocină, afirmă că nu ştie nimic despre schimbarea lui Giurcău. În consecinţă, filiala nici nu a nominalizat pe altcineva care să îi ia locul. Demiterea lui Giurcău are loc la câteva zile după ce fratele acestuia a anunţat că va candida la alegerile locale din luna iunie pe listele unui alt partid decât UNPR, el dorind să devină primar la Teleşti. Interesant este că şi fostul şef al OPC Gorj declara cu câteva zile în urmă, pe la colţuri, e drept, că îşi doreşte o candidatură la un post de primar, el necomunicând şi localitatea în care ar urma să intre în lupta electorală. Până la alegeri mai este însă ceva timp, suficient încât Giurcău să îşi găsească răgazul de a răspunde la telefon şi a clarifica lucrurile, el fiind totuşi şef la o instituţie publică, nu la o firmă privată, specializată în deratizări, eventual.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: