Semnătura primarului din Tismana, falsificată de un angajat

A semnat ca primarul, deși nu e primar și nici măcar nu a candidat pentru funcția respectivă. Un angajat din cadrul Primăriei Tismana i-a dat însă ceva bătăi de cap edilului Marian Slivilescu, după ce s-a apucat și a semnat în locul lui pe niște documente oficiale, falsurile ieșind la suprafață. Cristian Eugen Moldoveanu este angajatul respectiv, acesta fiind chemat și la Parchet pentru a da explicații. Spre surprinderea multora, bărbatul s-a ales doar cu o amendă, primarul Slivilescu dispunând o comisie internă pentru a vedea dacă are posibilitatea să-l sancționeze mai dur pe acesta.

„Din ce cunosc eu, a primit o amendă de 1000 de lei și cam atât. Mi se pare cam puțin și nu doar mie, ci și oamenilor care vin și mă întreabă ce s-a întâmplat în acest caz. Eu, ca primar, nu am prea multe posibilități să-l sancționez și tocmai de aceea am dispus formarea unei comisii de disciplină, ca să vedem dacă se pot lua și alte măsuri. O amendă de 1000 de lei pentru că a falsificat un certificat de urbanism pentru o anexă gospodărească, a semnat pentru un certificat fiscal și a autorizat o firmă de noroc pentru a-și deschide punct de lucru la Tismana”, spune edilul.

Judecătoria Târgu Jiu are pe rol un proces civil în care angajatul respectiv este chemat în fața instanței de către Parchet pentru anularea documentelor falsificate. Parte în proces sunt și persoanele care au beneficiat de semnătura lui, inclusiv firma de jocuri de noroc ce și-a deschis un punct de lucru la Tismana.

Vizualizări: 222

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: