Senatorul Ruşeţ şi-a luat bagajele din sediul PDL Gorj

Senatorul Ion Ruşeţ îşi închide cabinetul parlamentar de la Târgu Jiu.  Democrat-liberalul susţine că a luat această decizie din cauza numărului mic de persoane înscrise la audienţă, dar şi a faptului că nu poate să mai plătească 300 de lei pe lună chirie. Cabinetul acestuia era situat la sediul Partidului Democrat Liberal Gorj, în centrul municipiului Târgu Jiu.

Ion Ruşeţ susţine că în sesiunea ianuarie-iunie 2010 nu mai puţin de 485 de gorjeni s-au prezentat la el în audienţă pentru a-şi spune ofurile. Potrivit acestuia cele mai frecvente probleme prezentate de oameni fac referire la propriri ale pensiilor, sănătate şi despăgubiri. El susţine că la cabinetul parlamentar de la Târgu Jiu s-au înscris în audienţă doar 23 de cetăţeni restul s-au prezentat pentru a discuta cu el la birourile parlamentare din Motru, Mătăsari şi Bumbeşti Jiu.

Numărul mic de înscrişi în audienţă, dar şi cei 300 de lei care trebuia să-i plătească lunar drept chirie, l-au determinat pe acesta să-şi închidă cabinetul parlamentar de la Târgu Jiu. „Vă informez că în luna august cabinetul parlamentar cu sediu în Târgu Jiu se închide datorită faptului că restricţiile financiare stabilite de Biroul Naţional Parlamentar impun restrângerea de activităţi. Voi rămâne doar cu trei birouri parlamentare la Motru, Mătăsari şi Bumbeşti Jiu. În luarea deciziei a contat şi faptul că, cu toate că acest birou se află la sediul partidului, în această sesiune parlamentară s-au înscris şi s-au prezentat în audienţă doar 23 de cetăţeni, dar majoritatea sunt din alte colegii, ci nu al meu şi deasemenea chiria de 300 de lei pe lună”, a spus Ion Ruşeţ.

Cabinetul Parlamentar de la Târgu Jiu al senatorului Ion Ruşeţ este situat în incinta sediului partidului din care acesta face parte, respectiv PDL Gorj.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: