Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Sentință „rectificată” pentru violatorul de la Logrești

Tânărul din Vâlcea care luna trecută a fost arestat preventiv pentru 15 zile și care acum primise de la Judecătoria Târgu Cărbunești o prelungire a mandatului cu încă 20 de zile și-a făcut degeaba planuri de liberare pentru sfârșitul lunii. Procurorii au contestat măsura respectivă și au reușit să obțină ieri un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, așa cum instanțele decid, de regulă, în astfel de situații.

„Admite contestaţia parchetului. Desfiinţează în parte încheierea şi rejudecând, dispune prelungirea măsurii arestării preventive luată faţă de inculpatul Săscioreanu Ion pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 12.08.2015 până la data de 10.09.2015, inclusiv. Respinge, ca nefondată, contestaţia inculpatului. Obligă inculpatul la 30 lei cheltuieli judiciare statului. Definitivă”, a decis instanța în cazul lui „Șilo”, așa cum mai este cunoscut în cercul său de prieteni inculpatul aflat după gratii. El a fost reținut în acest dosar împreună cu un alt tânăr din Logrești, care este însă în arest la domiciliu, o minoră reclamându-i pe amândoi că, luna trecută, ar fi obligat-o să întrețină cu ei relații sexuale.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: