Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj a rămas fără director

Ana Duma, manager interimar la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj, şi-a dat ieri demisia din această funcţie la mai puţin de un an de când a fost numită. A luat decizia, susţine ea, din motive personale, la o săptămână după ce la Gorj a venit control de la Ministerul Sănătăţii. Dacă până acum Ana Duma era decisă să participe la concursul naţional pentru postul de manager la Ambulanţa Gorj, acum se mai gândeşte. Între timp, partidul de guvernământ are un membru pe care l-ar putea face director, Marian Niculescu.

Ana Duma conduce Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj din vara anului trecut după ce a înlocuit-o din funcţie pe Jeana Prejbeanu. La nici un an, Ana Duma şi-a dat ieri demisia din motive personale. Ana Duma susţine însă că demisia ei nu are nicio legătură cu controlul. „Am decis să-mi dau demisia din motive personale. Nu are nicio legătură demisia mea cu controlul de la minister, pentru că nu a fost vizată activitatea Serviciului de Ambulanţă în perioada când eu eram manager”, spune Ana Duma.

Demisia Anei Duma este cu atât mai ciudată cu cât săptămânile trecute declara că este decisă să participe la concursul naţional pentru postul de manager la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj. Acum nu este sigură dacă va mai participa sau nu. „Am zis că particip la concurs, dar m-am răzgândit. O să mă mai gândesc dacă particip, dar cred că nu. Cel mai sigur nu voi participa. Mai este până atunci”, spune Duma.

Ana Duma a fost susţinută în această funcţie de Partidul Democrat Liberal. Ion Ruşeţ a aflat de la presă de această demisie şi crede că de vină este controlul de la minister.  În acest moment se vehiculează numele pedelistului Marian Niculescu, fost director de asigurări. „ Din câte ştiu eu a fost Corpul de control al Ministerului Sănătăţii la Ambulanţă, nu ştiu rezultatul, dar probabil demisia vine în urma acestui control. Noi vom analiza după Conferinţa Naţională, deci în cursul săptămânii viitoare, vom face o nominalizare pentru Salvare. Aud pentru prima dată această informaţia şi acum nu am pe nimeni în minte acum, pentru că nu mă ocup numai eu de asta. Nu am discutat cu nimeni despre asta. Domnul Marian Niculescu este un membru de-al nostru de partid”, spune Ruşeţ  

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: